IT, Stiri Brasov

Aplicația Bringo, prin intermediul căreia îți poți face cumpărăturile de pe telefon și îți sunt livrate imediat, este disponibilă de astăzi și pentru brașoveni

Bringo este prima platformă care te pune în legătură cu livratori specializați care îți fac cumpărăturile și ți le aduc acasă.

Bringo este o platformă prin care îţi comanzi cumpărăturile direct de pe smartphone şi le primeşti acasă împreună cu bonul de la magazin, totul printr-un serviciu inedit de shopping şi livrare.

Aplicaţia, disponibilă în App Store şi Google Play, îţi permite să alegi magazinul şi apoi să creezi coşul de cumpărături selectând produsele dorite. Un livrator răspunde cererii tale, face cumpărăturile în locul tău şi ţi le aduce direct la uşă. La livrare, plăteşti valoarea de pe bonul de la magazin şi o taxă pentru serviciul prestat, despre care eşti informat încă de la plasarea comenzii.

Poţi discuta cu livratorul în timp real, telefonic, prin chat sau prin mesaje predefinite în aplicaţie şi eşti informat dacă un produs comandat de tine nu mai este în stocul magazinului, având posibilitatea de a opta pentru un alt produs.

În acelaşi timp, Bringo vine în întâmpinarea comercianţilor, punându-le acestora la dispoziţie, fără nicio cheltuiala iniţială, un canal de vânzare ce cunoaşte o creştere rapidă, şi anume comerţul prin intermediul dispozitivelor mobile inteligente.

De astăzi, aplicația este disponibilă și pentru brașoveni.

Alături de lanţuri de magazine consacrate, micii producători locali de legume şi fructe, băcăniile, magazinele specializate sau cele fără puncte de vânzare numeroase au acum acces la acest canal de vânzare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*