Stiri Brasov

Un grup de firme cu afaceri de zeci de milioane de euro vrea să construiască un cămin studențesc privat pe strada Iuliu Maniu

Amenajarea unor cămine studențești private la Brașov începe să devină o afacere. Astfel, după ce o firmă printre acționarii căreia se numără și fostul candidat PSD la funcția de primar al Brașovului, Mihai David, și-a anunțat intenția de a deschide un astfel de cămin studențesc pe strada Lungă chiar lângă Complextul Memorandumului, al Universității Transilvania, o altă firmă brașoveană a început demersurile în vederea clădirii de la zero a unui cămin studențesc pe strada Iuliu Maniu. Pe terenul aflat în apropiere de centrul istoric a fost un imobil care a fost demolat acum mai mulți ani, iar de atunci, respectivul loc a rămas de izbeliște.

Certificatul de urbanism emis de către Primăria Brașov pentru această investiție a fost solicitat de către firma Arc Brașov. Aceasta face parte din grupul de firme Arc, care a avut anul trecut afaceri de aproape 40 de milioane de euro. Conform datelor Ministerului Finanțelor, din acționariatul Arc Brașov fac parte Cătălin Popescu, Ștefania Georgia, Sorana Georgia și Dan Giorgia. Sorana Georgia este fostă șefă la nivel național a rețelei de magazine Billa. Înainte, aceasta a fost director al Metro Cash & Caryy Brașov, a fost director la Metro în Polonia, dar și director operațional pentru Metro în România și Republic Moldova.

Arc Brașov, care furnizează echipamente pentru măsură și control, a avut anul trecut afaceri de 38,79 milioane de lei din comerț cu ridicata.

Fostul candidat PSD la funcția de primar al Brașovului, Mihai David, investește într-un cămin studențesc privat

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*