Stiri Brasov, Timp liber

Toate pârtiile din Poiană sunt deschise. Doar „S-ul” mare nu este practicabil

Începând de astăzi, toate pârtiile din Poiana Brașov sunt deschise pentru iubitorii sporturilor de iarnă, după ce de sâmbăta trecută au fost deschise șase dintre acestea.

În conformitate cu precizările purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, singura zonă a domeniului schiabil care nu este încă practicabilă este „S-ul” mare de pe Lupului.

Reprezentanţii Primăriei Braşov au anunţat că această porţiune de pârtie, recomandată numai schiorilor experimentaţi, necesită o serie de amenajări speciale, astfel încât schiorii să beneficieze de condiţii ideale pentru acest sport. De altfel, în ultimii ani s-a putut schia pe „S-ul mare” în sezonul 2012-2013 și la începutul anului 2017. Pârtia Lupului din Poiana Braşov este inclusă în categoria „dificilă”. Pârtia are o lungime de 2.605 metri, punctul de plecare fiind la altitudinea de 1.703 metri, iar cel de sosire este la 975, astfel că diferenţa de nivel este de 728 metri.

De asemenea, sunt funcționale toate instalațiile de transport pe cablu, excepție făcând telecabina Capra Neagră care va porni de sâmbătă dimineață. Stratul de zăpadă de pe pârtiile din Poiană este de aproximativ 80 de cm, ținând cont că a mai și nins, dar și instalațiile de producere a zăpezii artificiale au funcționat la capacitate maximă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: O modalitate inedita de a te dista in timp ce stai in casa - Biz Brasov

  2. Pingback: O modalitate inedita de a te distra in timp ce stai in casa - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*