Imobiliare, Stiri Brasov

Constructorul Coresi Avantgarden, premiat pentru cel mai mare proiect de regenerare urbană din România

Daniela Kasper, constructorul proiectului rezidențial Coresi Avantgarden, a primit trofeul Star Construct în cadrul unei gale organizate de Federația Patronatelor Societăților din Construcții.

Proiect emblematic pentru Brașov, Coresi Avantgarden reprezintă „Viața trăită din plin” în viziunea Kasper Development & Ceetrus. Complexul rezidențial construit pe fosta platformă industrială Tractorul oferă perspectiva unică a doi parteneri cu expertize complementare: cea comercială și cea rezidențială, iar la baza parteneriatului stau aceleași valori și filosofie de business pe termen lung.

În inima misiunii noastre se află convingerea că dezvoltarea imobiliară are nevoie de un suflu nou şi de o viziune mai largă, dincolo de interesul individual”, susține Daniela Kasper

Coresi Avantgarden se adresează brașovenilor care își doresc o locuință de calitate și un stil de viață modern. Ceea ce îl diferențiază față de alte proiecte este, în primul rând, conceptul. Un proiect mixt cuprinde mai multe zone de interes, de exemplu o componentă de comerț, o zonă de birouri, o zonă rezidențială și unități de învățământ sau alte funcțiuni. Coresi Avantgarden își propune să ofere clienților bucuria de a trăi într-o comunitate plină de vitalitate, un loc unde vecinii au toate facilitățile pentru a socializa și a trăi într-un mediu armonios și dinamic.

Kasper Development este o companie cu peste 13 ani de experiență în domeniul dezvoltărilor rezidențiale – proiectare, arhitectură, management de proiect, vânzări, juridic și property management. În prezent, compania are peste 60 de angajați și 40 de colaboratori direcți. Acum, pe şantierul de pe platforma Tractorul sunt 600 de muncitori, angajaţi ai circa 40 de firme subantrepriză. ”Provocarea este de a găsi forță de muncă calificată. E clar că omenii trebuie plătiţi cu minimum salariul mediu pe economie. Pretindem calitate, avem termene de respectat, cerinţele noastre sunt foarte mari şi aceste lucururi nu le obţii cu salarii mici.” susține antreprenoarea.

 

Criza din construcții ar putea împinge economia în recesiune 

 

In luna noiembrie 2018, Federația Patronatelor Societăților din Construcții a organizat o conferință de presă pentru a aduce în atenția opiniei publice și a forului legislativ din România, dificultățile pe care le întâmpină sectorul și propunerile pe care Federația Patronatelor din Construcții, prin vocea reprezentanților săi, le consideră necesare și urgente. Federația consideră că sectorul construcțiilor trebuie să devină prioritate economică, ca și IT-ul, iar măsurile guvernamentale propuse ar trebui să stimuleze fiscalitatea companiilor și salarizarea specialistilor.

Reprezentanții FPSC au avertizat că actuala criză din domeniul construcțiilor ar putea împinge economia în recesiune. Ei au solicitat Guvernului subvenții și facilități fiscale pentru a putea mări salariile muncitorilor din construcții și a opri exodul angajaților în străinătate, precum și un salariu minim în construcții de 500 de euro, la o impozitare totală de 20%, redusă de la circa 45% în prezent. Ar fi un prim pas pentru rezolvarea crizei forței de muncă din domeniu.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*