Stiri Brasov, Timp liber

Investiție de 119.000 de lei în proiectarea unui „insectar” la Zoo Brașov

Grădina Zoologică Brașov vrea să își diversifice și mai mult oferta, astfel încât să devină și un loc unde copiii, și nu numai, pot lua parte la lecții deschise de zoologie. Astfel, unul dintre planurile conducerii parcului zoologic este de a amenaja un spațiu special dedicat insectelor, care să fie amplasat la etajul clădirii unde sunt păsările exotice.

În vederea realizării acestuia, pentru început, ar urma să fie realizat proiectul preliminar, respectiv studiul de fezabilitate, al cărui cost a fost estimat la suma de 119.000 de lei, cu TVA. În conformitate cu anunțul de licitație, ar urma să se amenajeze terarii (spaţii speciale pentru aceste animale) sau diorame (tablouri de mari dimensiuni, realizate cu o tehnică specială) adecvate unor specii de insecte.

În vederea realizării acestei documentații, a fost lansaăt o licitație publică, iar câștigătorul acesteia va trebui să prezinte proiectul în cel mult 90 de zile de la data semnării contractului, ofertele fiind așteptate până în 24 decembrie,

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*