Economic, Stiri Brasov

Brașovenii de la Medo investesc 1,3 milioane de euro într-un centru de sănătate la Ghimbav

Compania brașoveană de servicii de sănătate Medo va investi 1,3 milioane de euro în realizarea unui centru de sănătate în Ghimbav. Proiectul companiei brașovene va fi susținut din fonduri europene.

„Centrul de sănătate ASTRAL va fi localizat în Ghimbav și va avea un concept original ca și construcție, dar și ca servicii furnizate. Va fi un centru specializat pe recuperare psiho-motorie, în principal prin terapie ocupațională. Se va adresa atât persoanelor în activitate, cât și persoanelor vârstnice”, ne-a declarant Radu Mitrea, proprietarul companiei brașovene.

Totodată, va fi construit și un minihotel de cinci stele pentru cazarea rezidenților. Construcția ar urma să înceapă anul viitor, centrul de sănătate urmând să fie funcțional dion 2021.

Centrul Medical Medo din Brașov este primul centru de asistență medicală la domiciliu non-stop înființat în România. Medo a fost înființat în 1995, iar investiția în sediu și aparatură se ridică la peste 1,5 milioane de euro. „Apariția telefoniei mobile a dus la nașterea idei de MEdic la DOmiciliu. Practic activitatea a început efectiv pe data de 19 ianuarie 1995 cand am avut și primele solicitări din partea pacienților. Am început cu un grup de patru medici generaliști, un telefon mobil și o geantă de consultații. Serviciul a fost conceput de la inceput pentru a asigura asistența medicala la domiciliu 24 de ore din 24”, își amintește Radu Mitrea, directorul Medo Brașov. Astăzi, Medo este un tot unitar și înglobează servicii de medicină de familie și consultații 24 din 24 de ore, consultații la domiciliu, analize de laborator, precum și consultații de specialitate.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*