Imobiliare, Stiri Brasov

Primărița Bucureștiului, Gabriela Firea, vrea să proiecteze Sala Polivalentă din Brașov

Una dintre cele patru companii care a depus ofertă pentru realizarea studiului de fezabilitate (SF) și proiectului tehnic (PT) al Sălii Polivalente din Brașov este Compania Municipală Dezvoltare Durabilă SA, una dintre cele 22 de companii înființate anul trecut de Consiliul General al Municipiului București la propunerea primăriței PSD Gabriela Firea. O altă ofertă vine din partea firmei „Dico și Tiganas – birou de proiectare” – cea care a proiectat extinderea Sălii Polivalente din Cluj, în timp ce a treia ofertă vine din partea companiei Hentza Business, care a avut recent mai multe proiecte în Germania și în Olanda.

Singura companie brașoveană care a depus ofertă, ca lider al unui consorțiu format din cinci firme, este Rozini SRL, o companie deținută de familia Rozorea.

 

Patru firme se luptă pe cei 3,375 milioane de lei puși la bătaie de Primărie pentru proiectarea Sălii Polivalente din Bartolomeu

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*