Social, Stiri Brasov

Pe ruta Brașov – București, șase trenuri vor avea vagoane pentru transportul bicicletelor

Șase trenuri Regio, care vor circula pe ruta București – Brașov și retur, vor avea în compunere vagoane adaptate pentru transportul bicicletelor.

Cele pliabile se pot transporta gratuit la clasa 1 și a 2-a la toate trenurile, iar schiurile doar la vagoanele de clasa a 2-a, ca bagaj de mână, în limita spațiului disponibil acestora, cu condiția de a nu îi incomoda pe ceilalți călători. Se acceptă însă o bicicletă pliabilă sau o pereche de schiuri de persoană.

La trenurile Interregio, cei care doresc să circule cu biciclete nepliabile sau nedemontabile o pot face doar dacă, în compunerea trenului, există un vagon dotat constructiv cu spațiu special amenajat pentru fixarea și trasportul bicicletelor.

Începând de duminică, 9 decembrie, va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2018-2019, care va fi valabil până la data de 14 decembrie 2018, conform CFR Călători. În plus, va fi introdus în circulație un tren nou Interregio pe ruta Brașov – Ploiești Vest – București Nord, cu opriri în toate stațiuniile montane.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*