Stiri Brasov, Turism

Ce hoteluri brașovene au fost preferatele turiștilor în anul 2018

Brașovul se bucură de o prezență masivă în topurile celor mai bune hoteluri din 2018, realizate de site-ul tripadvisor.com.

Hotelul Kronwell din Brașov s-a clasat pe locul 4 în topul celor 25 de hoteluri din România, datorită atmosferei incredibile și a faptului că este unul luxos, conform turiștilor. De asemenea, el și-a menținut aceeași poziție în top 25 de hoteluri care oferă clienților cele mai bune servicii.

Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov ocupă locul 6 în top 25 hoteluri din România, însă, în ceea ce privește serviciilor oferite clienților, el s-a clasat, de această dată, pe a 14-a poziție. Turiștii au afirmat faptul că acesta este un loc potrivit pentru vacanțele împreună cu familia.

În Top 10 B&Bs and Inns, Brașovul ocupă cele mai multe poziții. Astfel, el a reușit să se claseze pe 4 locuri, cu două locații din Bran și două din Brașov. Pe primul loc se află Conacul Brătescu din Bran, turiștii afirmând că este un loc incredibil de vizitat. De asemenea, Pensiunea Toscana din Brașov ocupă a doua poziție, lucrul care a atras atenția celor ce au fost în vizită aici fiind priveliștea, dar și ospitalitea cu care au fost primiți. Pe locul 5 s-a clasat Transylvanian Inn din Bran și pe 9 Pensiunea La Despani din Brașov.

În plus, Brașovul își face simțită prezența și în Top 10 Small Hotels cu 3 locații. Avem astfel Gott pe locul 6,  Belvedere pe locul 7 și Chambers’n Charm Boutique pe a 8-a poziție, toate fiind notate de către turiști drept locații excelente.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*