Stiri Brasov, Turism

Un fotograf italian povestește despre Brașov: „M-am aflat suspendat undeva între secolul XXI și al XV-lea”

Un fotograf și scriitor italian, Francesco Biestro, a postat imagini din Transilvania pe profilul de Facebook și a scris despre România pe blogul său, în urma unei călătorii recente pe plaiurile românești. El a ajuns chiar să interacționeze cu localnicii.

Francesco Biestro s-a îndrăgostit de România, după ce, recent, a făcut o călătorie în țara noastră. El a scris pe blogul său că adora Transilvania și castelele ei medievale și a publicat pe pagina lui de Facebook zeci de fotografii cu locuri pitorești din țara noastră. „Aceste prime fotografii provin din minunata Transilvanie, un loc fantastic care devine și mai magic în timpul iernii”, a postat acesta.

Francesco Biestro a vrut să surprindă viața locuitorilor din estul Europei în imagini, iar din acest motiv a dorit să călătorească în estul Europei. A plecat din București spre Transilvania, pentru a vizita Castelul Bran, pe cel din Hunedoara și Cetatea Brașov. Odată ajuns în zonele rurale ale regiunii, a intrat în contact cu modul de viață al localnicilor.

„M-am aflat deodată în mijlocul a două epoci, suspendat undeva între secolul XXI și al XV-lea, cu primul care încearcă să-l împingă pe al doilea afară din scenă, dar cu cel din urmă care opune rezistență și nu se dă plecat. Am întâlnit pe șosele mașini de lux, camioane moderne, dar și un număr destul de mare de căruțe trase de cai cu nări aburinde într-o dimineață rece de noiembrie”, a scris Francesco Biestro pentru universityequipe.com.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*