Stiri Brasov

Primăria vrea să construiască un nou complex sportiv în Parcul Tractorul

Parcul Tractorul a primit denumirea de Parcul Sportiv al Brașovului, după ce cu ani în urmă în perimetrul său a fost amenajat patinoarul olimpic, dar și un teren de minifotbal și unul de baschet, precum și o pistă de role, în zona unde pe vremuri era lacul de agrement. Edilii vor să continue investițiile în infrastructura sportivă din această zonă și au în plan amenajarea unui minicomplex sportiv, prin etinderea facilităților existente, dar și realizarea unor construcții noi.

În vederea realizării acestui obiectiv, edilii au obținut un certificat de urbanism, care are o valabilitate de 12 luni.

De asemenea, în parc mai este amenajată și o „sală de fitness” în aer liber, fiind de altfel primul loc unde au fost montate astfel de echipamente, după care proiectul a fost extins și în alte parcuri sau locuri de joacă. În 2010, parcul a fost modernizat cu o finanțare accesată de Primăria Brașov de la Administrația Fondului de Mediu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*