Stiri Brasov

O tiroliană mobilă și o pistă de curling bavarian, noile atracții din Poiana Brașov, în acest sezon de iarnă

Turiștii care vor ajunge în Poiana Brașov ar urma să aibă o nouă ofertă în vederea petrecerii timpului liber. O firmă care se ocupă de organizarea de evenimente vrea să instaleze o tiroliană mobilă, dar și să amenajeze o pistă specială pentru curling în stațiune. Locația aleaă este în vecinătatea noului Centru de Agrement, iar în vederea realizării amenajărilor, Primăria Brașov a emis certificatul de urbanism.

Echipamentele ar urma să fie instalate provizoriu, respectiv doar pe durata sezonului de iarnă, între 15 decembrie și 30 martie. Firma care ar urma să execute aceste amenajări are conform datelor Ministerului Finanțalor doar un singur angajat la Brașov, iar anul trecut a avut afaceri de 417.000 de lei și un profit de 6.000 de lei.

Reprezentanții firmei organizatoare de evenimente, precizează pe site-ul de prezentare, că modelul de tiroliană mobilă utilizat a fost recompensat cu premiul Ring Brass pentru „Cel mai bun și inovativ produs” de Asociația Internațională a Parcurilor de Distracții și Atracții (IAAPA). Cu două linii care operează simultan, următorul participant va fi deja pe traseu, în timp ce prima linie va fi returnată în partea de sus a tirolianei. Această metodă de operare permite un flux continuu în comparație cu orice alt tip de tiroliana mobilă. Aceasta va avea o capacitate de 70 – 90 de persoane pe oră.

Și pista de curling va fi tot una mobilă. „Bavarian Curling, un amestec inedit de tradiție, sport de echipă și distracție. Sezonul de iarnă este momentul potrivit pentru a suplimenta oferta de distracție și de a oferi evenimentului dumneavostră o varietate unică de divertisment! Este ușor de jucat, nu necesită efort fizic ridicat și nici costume speciale, și se adresează atât copiilor, cât și adulților”, susțin reprezentanții firmei care vor instala pista în Poiana Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*