Stiri Brasov, Turism

O familie din Brașov aduce un plus de originalitate la Târgul de Crăciun

Familia Poruțiu este prezentă la târgul de Crăciun cu tot felul de lumânări, decorațiuni și bijuterii handmade. La căsuța din Piața Sfatului se află Paul Poruțiu, îmbrăcat festiv, încercând să ofere brașovenilor, dar și turiștilor, ceva specific acestei sărbători.

Au intrat pe piața brașoveană datorită Dianei Poruțiu, cea care face obiecte handmade încă din facultate. Totul a început ca un hobby, ea oferind ceea ce confecționa prietenilor și, mai ales, familiei. Deoarece tot mai multă lume a aflat de pasiunea sa, aceasta s-a gândit că ar putea să facă ceea ce îi place și contra cost.

În Piața Sfatului, la una dintre căsuțe, se află soțul Dianei, Paul Poruțiu, cel care a spus că, din 2004, acesta a devenit al doilea job al cuplului. El recunoaște că nu se pricepe atât de bine precum soția sa la confecționarea de obiecte, iar, dacă soția sa îi explică și îi arată ce anume să facă, el o ajută cu cel mai mare drag.

Se pare că, până acum, la capitolul vânzărilor, ei au stat bine, numărul bijutoriilor handmade cumpărate fiind egal cu cel al decorațiunilor. Ieri însă, datorită vremii, nu au fost prea mulți participanți la târg și, din acest motiv, nu a avut cine să achiziționeze produsele. Dacă decorațiunile de Crăciun pot fi vândute doar în această perioadă, bijuteriile însă sunt potrivite pentru orice anotimp.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*