Media, Stiri Brasov

#fakenews: O căprioară aleargă ca disperata de șase ani pe Calea București. Transilvania Expres s-a prins abia acum

În această dimineață, cel mai important cotidian de informare și cancan din Brașov, Transilvania Expres, posta pe site o știre potrivit căreia după urși, vulpi și mistreți, prin Brașov ar fi început să iasă la plimbare și căprioarele, ilustrând știrea cu o poză „primită”. Poza este una veche de șase ani și jumătate, cărpioara este îcercuită, ca nu cumva cititorul să creadă că acea căprioară o fi vreun Audi ultimul tip.

Interesant devine abia acum. Alt site din Brașov, NewsBv, a preluat știrea, citând MyTex, site-ul cotidianului mai sus amintit, dându-i astfel amploare. Interesant e ca aceeași poză apare pe același site acum șase ani și jumătate. Ni se pare greu posibil ca animalul să se fi aflat și în 2012, și în 2018 în spatele aceluiași autobuz, fiind pozată în același loc.

Mytex.ro 2018

 

 

 

newsbv.ro 2018
newsbv.ro 2012

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Cititor constant

    Eu încă mă întreb dacă nu era și ursul de alaltăieri tot fake, pe bune! Nu cred nimic din ce aud și doar jumate din ce vad. Sper totuși că nu se glumește cu așa ceva.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*