Stiri Brasov, Timp liber

Ce zile libere vom avea în 2019

În anul 2019 vom avea 15 zile sărbători legale, dintre care 10 zile nelucrătoare vor pica în timpul săptămânii.

În ianuarie vom sărbători trei evenimente. Astfel, 1 și 2 ianuarie 2019 sunt zile nelucrătoare, deoarece vor fi prima și a doua zi a Anului Nou. De asemenea, pe data de 24 ianuarie românii vor serba Ziua Unirii Principatelor Române.

În primăvara vom avea patru sărbători legale. Astfel, Vinerea Mare va pica anul viitor pe 26 aprilie, iar Paștele pe 28. În plus, și ziua de 29 aprilie va fi zi nelucrătoare, fiind a doua zi a acestei sărbători. O altă zi liberă, în primăvară, va fi cea de 1 mai, Ziua Muncii.

Vara începe pe 1 iunie 2019 cu Ziua Copilului, o altă zi nelucrătoare. De asemena, vom sărbători în datele de 16 și 17 iunie prima și a doua zi de Rusalii, iar pe 15 august Adormirea Maicii Domnului.

În noiembrie avem o singură zi liberă și anume ziua Sfântului Apostol Andrei, în data de 30, iar prima zi din luna decembrie nu vom merge la muncă, întrucât este Ziua Națională. Ultimele zile nelucrătoare din 2019 vor fi cele de 25 și 26 decembrie, prima și, respectiv, a doua zi de Crăciun.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*