Economic, Stiri Brasov

Cartofisseria fraților Comăniciu a cumpărat un restaurant oriental în Cluj-Napoca și se pregătește de o nouă deschidere în Piața Sfatului

Frații Tudor și Dragoș Comăniciu, care au preluat la începutul acestui an centrul comercial Magnolia Center din Brașov pentru 4 milioane de euro, au cumpărat un restaurant oriental din centrul orașului Cluj-Napoca, care a atins afaceri de peste 1 milion de lei, dar funcționează pe pierdere de la înființare, din 2010.

Restaurantul, Wok&Roll, era controlat de Dan Ardelean, Ciprian Farcaș și Vlad Cioară, cu câte 33,3%.
Cei doi frați Comăniciu au preluat afacerea, cumpărând o participație de 67%. Afacerea a fost preluată prin intermediul firmei Cartofisserie, cu care familia Comăniciu operează restaurante cu meniu bazat pe cartofi prăjiți. Frații Comăniciu sunt foștii proprietari ai companiei Delaco, unul dintre principalii furnizori de produse lactate pentru marile rețele de magazine din România, afacere vândută de aceștia în 2010 grupului francez Bongrain cu circa 10 milioane euro.

De altfel, potrivit documentelor de pe site-ul Primăriei Brașov, frații Comăniciu se pregătesc să deschidă un restaurant și în Piața Sfatului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*