Stiri Brasov, Timp liber

Autobuzul care va oferi o experiență ca în safari, la Zoo Brașov, va fi livrat de o firmă din Iași, în schimbul a 577.000 de lei

Pentru a oferi o experineță inedită vizitatorilor, conducerea Zoo a decis să achiziționeze un simulator, unde cei care vor vizita parcul vor putea trăi experiența unei plimbări în safari. Recent, Zoo Brașov a semnat contractul pentru livrarea acestui autobuz virtual, prețul pe care urmează să îl plătească fiind de 577.507 lei, cu tot cu TVA. Din cele 5 oferte primite la licitația de achiziție, oferta declarată câștigătoare a fost cea a firmei Evolve Media din Iași.

Simulatorul va avea forma unui autobuz, instalat pe o platformă, și 10 locuri pentru pasageri. În interior va exista un sistem de realitate virtuală, astfel că pasagerii vor avea experiența unei plimbări în safari. Pe parcursul plimbării, care va dura între 7 și 10 minute, vor vedea exact ce este într-o rezervație de acest gen, de la lei, tigri, zebre sau rinoceri. De asemenea, vor fi și o serie de surprize pe parcursul acestei călătorii.

Totodată, Zoo Brașov a mai achiziționat și 7 ecrane educaționale, tot de la firma din Iași, valoarea acestora fiind de 472.311 lei, cu tot cu TVA.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*