Stiri Brasov, Turism

O italiancă promovează Brașovul pe blogul său despre turism. Cititorii chiar doresc să se mute sub Tâmpa

Marianna Norillo, o italiancă care are un blog foarte bine cotat în domeniul turismului, a scris despre orașul Brașov și și-a îndemnat cititorii să-l viziteze, deoarece ea a rămas uimită de ceea ce a văzut recent în România.  

Italianca Marianna Norillo, pasionată de turism, a vizitat recent România și a rămas fascinată de tot ceea ce a văzut aici. Deși, la început, aceasta a avut câteva idei preconcepute despre țara noastră, a ajuns să povestească, pe blogul ei, „Ti racconto un viaggio”, cât de uimită a rămas la vederea priveliștilor românești. Astfel, o altă italiancă a ajuns să o contacteze, pentru a-i cere mai multe detalii, spunându-i chiar că dorește să se mute în România.

Marianna a vizitat prima oară principalele puncte de atracție turistică din București și mai apoi a dorit să vadă orașele din zona Transilvaniei, Castelul Bran și Cetatea Râșnov. Aceasta a rămas împresionată de orașul Brașov, dar și de împrejurimile acestuia. „Emoția pe care am simțit-o în ziua aceea geroasă de iarnă, la Cetatea Râșnov, nu poate fi descrisă în cuvinte… nu vă pot spune ce frig era, un ger care reușea să-ți intre în oase, iar fiecare mișcare era o adevărată suferință. Ajunsă sus, pe culme, însă, am fost răsplătită cu o panorama minunată, unică”, a povestit tânăra.

Aceasta a scris despre punctele de atracție turistică ale Brașovului, precum Biserica Neagră și Piața Sfatului, dar și desprc clădirile vechi și străzile înguste ale orașului. „O minunată localitate în stil medieval. Este un oraș care excelează din multe puncta de vedere, cu atmosfera sa modernă și boemă în același timp, cu accente entice”, a scris Marianna pe blogul său.

Ea chiar și-a invitat cititorii să vizitele locurile pe care le-a văzut în Brașov și să stea de vorbă cu cei care locuiesc aici. A mai povestit și cum anume arată Piața Sfatului de Craciun, frumos decorată cu standuri interesante, luminițe multicolore și cu un imens brad împodobit.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*