Social, Stiri Brasov

Fost deputat PSD Brașov: „La Brașov, PSD s-a pedelizat”. Ponta: „Dunca este subordonatul lui Scripcaru!”

Deputatul Mihai Popa, proaspăt transferat de la PSD la partidul Pro România al lui Victor Ponta, a declarat, în această seară, că „la Brașov, partidul este coordonat din altă parte”. Ponta, prezent la întâlnire, a specificat că este vorba despre primarul Brașovului, George Scripcaru.

„Eu am fost alături de Marius Dunca (n. red. – președintele interimar al PSD Brașov), am fost secretar general al partidului, eram braț la braț, dar modul în care a condus acest partid m-a dezamăgit și am plecat cu un mare regret. La Făgăraș, de exemplu, la alegerile din cadrul organizației, au votat oameni care au fost făcuți membri în acea zi. La organizația de tineret la fel. Tot vorbește Liviu Dragnea de statul paralel, eu cred că ar trebui să se uite spre organizația de la Brașov și la modul în care este condusă, la modul în care sunt promovați oameni în partid, pe niște criterii foarte ciudate. La Brașov, PSD s-a pedelizat”, a explicat deputatul, care a spus că va veni momentul în care va prezenta presei și dosarul pentru care a fost trimis în judecată de către DNA pentru a arăta că este nevinovat.

Plecat odată cu Popa din partid, deputatul Mihai Mohaci și-a făcut cunoscut punctul de vedere în urmă cu două zile, când spunea același lucru: „partidul este condus de alte persoane, nu de Dunca”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*