Stiri Brasov, Timp liber

Netflix promovează Castelul Peleș din Sinaia într-o serie de filme romantice

Castelul Peleș din Sinaia a apărut în noua producție marca Netflix, „A Christmas Prince – The Royal Wedding”, continuarea filmului „A Christmas Prince”, lansat în 30 noiembrie, anul acesta. El are în prim-plan planificarea nunții regelui Richard cu jurnalista Amber, cea care, în trecut, s-a inflitrat în familia regală pentru a afla detalii picante despre viața prințului.

În 2017, filmul „A Christmas Prince”, a fost foarte urmărit pe Netflix, întrucât era unul siropos, bizar și romantic, tocmai din acest motiv prinzând atât de bine la public. Dacă anul trecut încercarea platformei Netflix de a crea un film de Crăciun a reprezentat surpriza sezonului, ajungând să fie vizionat de foarte multe persoane, nu este de mirare faptul că, anul acesta, a fost lansată continuarea filmului, „A Christmas Prince – The Royal Wedding”.

În primul film, Rose McIver o joacă pe Amber, o jurnalistă care intră sub acoperire, pe post de dădacă în casa familiei regale din Aldovia, o țară fictivă. Scopul ei este să facă un reportaj despre prințul Richard, interpretat de Ben Lamb, care refuză să preia coroana tatălui după moartea acestuia. Aceasta are grijă de sora prințului, reușește să se împrietenească cu familia regală, se îndrăgostește de print, dar, în continuare, trimite informații importante colegilor de redacție. În momentul în care realizează că informațiile pe care le deține pot distruge viața lui Richard, Amber este pusă într-o situație în care trebuie să ia o decizie dificilă.

Continuarea, „A Christmas Prince – A Royal Wedding”, are în prim-plan planificarea nunții cuplului regal. La un an după ce Amber l-a ajutat pe Richard să preia tronul, aceasta se confruntă cu provocarea de a deveni soția lui și, implicit, regina Aldoviei. Filmul îi are ca protagoniști, ca și în prima parte, pe Rose McIver în rolul jurnalistei Amber și pe Ben Lamb în rolul regelui Richard.

În ambele filme, acțiunea are loc în castelul unde familia regală din Aldovia locuiește. Cu toate că Aldovia nu este o țară reală, exteriorul castelul ce apare în film este tocmai cel al Castelului Peleș din Sinaia, un loc cât se poate de autentic. Grădinile și statuiele castelului se pot remarca în filme. În primul, Amber apare în una dintre grădini, încercând să tragă cu arcul la țintă.

Castelul Peleș este cunoscut ca unul dintre cele mai romantice castele din întreaga Europă. Costrucția lui a început în anul 1873, la cerința Regelui Carol I, și a fost finalizată în anul 1914. În prezent, această clădire se află în proprietatea Familiei Regale a României.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*