Social, Stiri Brasov

Organizația PSD Brașov nu a găsit 50 de lei prin buzunare pentru a prelungi durata de viață a site-ului

Cine accesează în aceste zile site-ul PSD Brașov – www.psdbv.ro – are surpriza să vadă că principala imagine a acestei organizații politice în mediul online nu se încarcă. Mai mult, dacă verifici mai bine site-ul (vezi foto jos), afli că domeniul psdbv.ro este la coadă pentru a fi șters. Mișcarea vine după ce cei de la ROTLD au anunțat că în această toamnă vor obliga deținătorii de domenii .ro să achite o taxă de înregistrare și de reînnoire pentru o perioadă de timp (între 1 și 10 ani). Taxa pentru un an este de 50 de lei, dar se pare că cei care dețin domeniul pdsbv.ro, probabil organizația județeană, nu au găsit această sumă infimă pentru a o achita.

Reamintim că din organizația PSD Brașov fac parte deputați și senatori, foști ministri (unii în pușcărie), o mulțime de consilieri locali și județeni, șefi de instituții deconcentrate, oameni de afaceri.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al partidului, Daniel Giurma, spune că site-ul partidului a fost mutat la adresa psd-brasov.ro. Acolo alta surpriză – pagina a fost suspendată. 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*