Social, Stiri Brasov

Mihai Mohaci, fost parlamentar PSD: Politica PSD la Brașov este făcută din afara partidului

Deputatul Mihai Mohaci și-a anunțat, astăzi, printr-o scrisoare remisă presei, dezertarea din rândurile PSD și trecerea în formațiunea lui Victor Ponta, Pro România. El spune că președintele interimar al organizației județene, Marius Dunca, fostul ministru al Tineretului și Sportului care a declarat într-o conferință de presă că este întreținut de iubita sa, nu a știut să construiască o filială puternică la Brașov și că politica PSD Brașov este făcută din afara partidului. El nu a vrut să facă publice mai multe detașii despre acest lucru, dar s-a declarat nemulțumit de faptul că PSD nu are la Brașov nici vicepreședinte de Consiliu Județean, nici viceprimar, ceea ce afectează grav imaginea formațiunii.

În plus, acesta a precizat că în filială au fost făcute epurări fără sens. „Preotul Comșulea, de exemplu, a fost dat afară”, a explicat deputatul.

Odată cu acesta, din partid ar fi plecat și deputatul Mihai Popa, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, cu ceva probleme penale într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență și șantaj.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*