Stiri Brasov, Timp liber

Centrul Civic – Centrul distracției de Revelion. Costul petrecerii începe de la 100 de lei

Localurile din Centrul Civic s-au pregătit deja pentru noaptea dintre ani. Social Pub – Lounge, Move Club și Temple Pub, trio-ul #SMT, sunt cei care îi îndeamnă pe brașoveni, și nu numai, să petreacă noaptea dintre ani în Centrul Civic, care se anunță  centrul distracției de Revelion.

Brașovenii, și nu numai, sunt invitați, în Centrul Civic, de trio-ul #SMT, să petreacă noaptea trecerii în noul an în unul dintre acestea, Social Pub – Lounge, Move Club sau Temple Pub. În seara de Revelion biletul de intrare va costa 100 lei de persoană și va asigura doar consumația la bufet sau la bar, în funcție de opțiunea aleasă.

Pachetul oferit de Temple Pub este în valoare de 350 lei, din care 250 lei includ consumația de la bar, iar 100 lei cea de la bufet. Cei care nu au rezervare pentru seara de Revelion, pot participa la eveniment, însă trebuie să achite o taxă de întrare de 100 lei care include doar partea de mâncare. Meniul cuprinde gustări precum batoane cu prosciutoo crudo, tartine cu icre sau brânză picantă, pate de gâscă pe pat de castravele și fripturi din piept de curcan cu sos olandez, mușchiulet de porc cu sos brun sau salată de ardei copți cu sos de roșii.

În ceea ce privește oferta făcută de Move Club, aceasta se adresează doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Cei care aleg să petreacă aici se vor bucura de muzică bună, dar și de un show exclusiv de animație și lumini. Pentru rezervări se vor plăti 400 lei de persoană, din care 250 lei sunt pentru băuturi, iar 150 lei pentru mâncare. Cei care vor fi spontani și vor decide să vină în club tocmai în seara evenimentului vor plăti 100 lei, care includ doar consumația la bar.

Social Pub – Lounge promite petreceri de neuitat în aceeași atmosferă ca până acum și în perioada Revelionului. Ceea ce este cert este faptul că, în cele trei locații #SMT, cadrul plăcut, distracția și voia bună vor marca începutul anului 2019.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*