Social, Stiri Brasov

Opt jandarmi montani brașoveni au arborat drapelul României pe cel mai înalt vârf din Carpați chiar de Ziua Națională

Un grup de jandarmi montani din Brașov au sărbătorit Ziua României în punctul cel mai înalt al ţării, la o altitudine de 2.544 metri, pe Vârful Moldoveanu. Cei opt jandarmi au arborat steagul României pe cel mai înalt vârf al Munţilor Carpaţi. Ei spun că acesta a fost modul în care au decis să serbeze Ziua Naţională a României. „Un grup de jandarmi montani braşoveni au pornit în ascensiune spre Vârful Moldoveanu – 2.544 – arborând Drapelul Naţional pe acoperişul României, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Braşov, Cristi Roşu. Potrivit acestuia, de acolo, de sus, Drapelul va veghea permanent acţiunile jandarmilor braşoveni, scrie Libertatea.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Penibili , au avut cu ei un ghid , civil , care sa le arate drumul si sa ii duca in siguranta acolo. Au mers la ordin, pe cheltuiala contribuabilului , cu hainele de serviciu , platiti , doar ca sa isi faca imagine. Tot anul s-au plimbat in excursii la munte, au luat si salariu pentru asta , si au “cucerit” varfuri pe care urca zeci de mii de oameni intr-un an , laudandu-se ca vor defila la 1 decembrie ca mari eroi alpinisti pe sub Arcul de Triumf. Nu au fost toti din Brasov , sunt doar o gogoasa umflata , sa aduni cei mai buni 10 jandarmi montani din toata tara, sa ajungi doar cu 8 , restul abandon total, sa urci pe drum cu ghid ca nu ai habar care e poteca turistica, asta e contraperformanta. Am fost pe varf ieri cateva zeci de oameni, pe banii nostri , cu echipament personal , de drag , de placere a muntelui, de simbol al Zilei Nationale si fanfaronii astia platiti pe bani publici se lauda ce mari patrioti sunt ei . Jenanti !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*