Social, Stiri Brasov

FOTO Mii de brașoveni au participat la parada de Ziua Națională pe un frig de crăpau pietrele

Mii de brașoveni au asiatat azi dimineață la parada de 1 Decembrie, pe un frig de minus 15 grade Celsius. Majoritatea aveau un steguleț tricolor sau un fular în culorile drapelului național.

Și oficialii au încercat să marcheze Centenarul prin vestimentație, cel mai original din acest punct de vedere fiind prefectul județului, Marian Rasaliu, care a venit îmbrăcat în costum național. Primarul Brașovului, George Scripcaru, avea un fes tricolor, iar președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, un fular în culorile albastru, galben, roșu, scriu cei de la BrașovMetropolitan.

Parada a avut momente inedite, cel mai spectaculos fiind coborârea drapelului național de către un parașutist al Aeroclubului Brașov, acesta aterizând la punct fix. De asemenea, în timpul paradei, cerul Brașovului a fost survolat de trei aeronave ale Aeroclubului Brașov.

FOTO: ISU Brașov

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*