Stiri Brasov, Timp liber

Festivitatea dedicată Marii Unirii, organizată de Junii Brașovului, și a treia lansare a volumului Tradiții Brașovechene

În data de 1 decembrie, începând cu ora 12.00, brașovenii sunt invitați de către Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi să participe la evenimentele organizate de aceștia, în parteneriat cu Primăria Brașov.

Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi organizează sâmbătă, 1 decembrie, între orele 12.00 – 13.00, în Piața Unirii, festivitatea dedicată Zilei Naționale a României. Va avea loc un serviciu religios, oficiat de către un sobor de prețoți, dedicat memoriei eroilor neamului, Te Deum, la parohia Bisericii Sfântului Nicolae din Scheii Brașovului.

Între 12.30 – 13.00, Junii vor depune coroane la Monumentul Eroului Necunoscut din Piața Unirii. De asemenea, sunt așteptați și reprezentanți ai autorităților locale, instituțiilor publice, asociațiilor și ONG-urilor, pentru ca și aceștia să depună coroane.

Între orele 13.30 – 14.00, în cadrul evenimentului din Piața Sfatului, organizat de Primăria Brașov și dedicat Centenarului, Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi vor juca Hora Junilor, dar și Hora Unirii, împreună cu brașoveni veniți să-i vadă.

De la 19.00 are loc Seara Junilor, evenimentul cultural dedicat celebrării Centenarului, intrarea fiind pe bază de invitație. În cadrul acestui eveniment va avea loc a treia lansare a volumului Tradiții Brașovechene, Junii brașovecheni la Centenarul României Mari.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*