Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul proiectului Sunnyville din Brașov a primit o finanțare de 5,85 milioane de euro pentru un proiect în Timișoara

Dezvoltatorul Wallberg Properties, controlat de antreprenorul arădean Valentin Morar, a obţinut finanţare de la Garanti Bank pentru prima etapă de dezvoltare a unei investiţii rezidenţiale majore din Timişoara.

Investitorul a obţinut 5,85 milioane de euro de la Garanti Bank pentru proiectul Xcity Towers, a cărui construcţie a început deja la finalul acestei veri. Cartierul presupune construcţia, în etape, a unui total de 955 de apartamente, grupate în opt clădiri cu zece şi 15 etaje. Valoarea totală a proiectului va depăşi 62 de milioane de euro, din care prima etapă va reprezenta 36 milioane de euro, potrivit dezvoltatorului

XCity Towers va fi amplasat în zona de nord a Timişoarei (Cartierul Bucovina), în apropierea clădirii de birouri Vox Technology Park. Prima clădire, Tower 1 a fost deja pusă în vânzare. Clădirea va cuprinde 135 de apartamente, 114 parcări exterioare şi 50 de parcări acoperite, dar şi o suprafaţă de 542 mp destinată spaţiilor comerciale şi de birouri. Lucrările de construcţie au început la finalul verii, iar livrarea este programată pentru vara anului 2020.

„Suntem încântaţi să anunţăm prelungirea parteneriatului pe care l-am încheiat încă din 2015 cu Garanti Bank”, a declarat Valentin Morar, CEO Wallberg.

Wallberg Properties reuneşte un grup de companii de dezvoltare imobiliară coordonat de antreprenorul Valentin Morar, activ pe pieţele locale din 2004. Portofoliul companiei include şase proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza şi Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca, un proiect finalizat în anul 2012 în Braşov, dar şi ansamblul Sunnyville din Braşov cu prima etapă încheiată, iar a doua aflată în fază de construcţie. Experienţa dezvoltatorului este vastă pe segmentul rezidenţial, cu peste 150.000 de mp construiţi la o valoare de piaţă estimată la peste 90 de milioane de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*