Stiri Brasov, Timp liber

Jumătate din bugetul Cerbului de Aur a „înghițit” Nicole Scherzinger – 460.000 de euro. Iulia Vântur a fost plătită cu 30.000 de euro. Vezi pe ce s-au dus banii „Cerbului”

Televiziunea Publică a cheltuit 1.027.996 de euro pe recitalurile de la ediţia din acest an a Festivalului „Cerbul de Aur”. Printre numele sonore de invitaţi s-au numărat James Blunt, Amy Macdonald şi Edvin Marton. Cap de afiş a fost însă cântăreaţa americană Nicole Scherzinger, fostă membră a trupei Pussycat Dolls. Onorariul ei a fost aproape jumătate din întreaga sumă.
Membrele trupei Pussycat Dolls s-au bucurat de faimă internaţională în timpul unei cariere de aproape șapte ani, între 2003 şi 2010. Nicole Scherzinger, liderul trupei, şi-a lansat o carieră solo mult mai puţin de succes. Ambele ei albume de până acum abia au lăsat urme în topurile internaţionale. Cu toate acestea, a susţinut numeroase concerte. Cel din România s-a dovedit foarte profitabil, graţie bugetului Televiziunii Publice: 462.045 de euro, potrivit informaţiilor obţinute de Libertatea.
James Blunt, însă, celebrul autor al hit-ului „You’re beautiful”, ale cărui albume s-au aflat în permanenţă în topuri şi care a strâns de-a lungul carierei numeroase premii – inclusiv cinci nominalizări Grammy – a fost plătit doar cu 211.818 euro. De două ori mai puţin!

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: Modul în care s-au cheltuit banii publici la „Cerbul de Aur” va fi verificat de Curtea de Conturi - Biz Brasov

  2. Pingback: TVR bagă șase milioane de lei în „Cerbul de Aur”. Alte două milioane de lei vin de la autoritățile locale - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*