Stiri Brasov, Timp liber

Opera Brașov sărbătorește Centenarul Marii Uniri printr-o gală festivă și aprinde luminițele de Crăciun la Coresi

Opera Brașov sărbătorește Centenarul Marii Uniri printr-o gala festivă ce se va avea loc în Sala Teatrului „Sică Alexandrescu” de la ora 20.00. Aceasta însă nu-i neglijează și pe cei mai tineri dintre spectatori, pentru care a organizat, în data de 28 noiembrie, de la ora 11.00, în Sala Operei, musical-ul „Micuța Dorothy”.

Miercuri, 28 noiembrie, ora 11.00, cei mai mici spectatori vor fi așteptați în Sala Operei la musical-ul „Micuța Dorothy”, după „Vrăjitorul din Oz” de Frank L. Braum. Regia spectacolului este semnată de Migry Avram-Nicolau, coregrafia de Nermina Damian, scenografia de Rodica Garștea, iar prețul unui bilet este de 12 lei. De asemenea, în aceeazi zi, dar de la ora 17.00, va avea loc la Muzeul „Casa Mureșenilor” Recitalul de la ora 5, intitulat „Sunete și emoții”, eveniment organizat de muzeu și Opera Brașov.

Pe 1 decembrie, de la ora 20.00 în Sala Teatrului „Sică Alexandrescu” va fi evenimentul festiv „Gala Centenarului Marii Uniri”, la care vor participa Opera Brașov împreună cu Filarmonica Brașov, Teatrul „Sică Alexandrescu” și Uniunea Junilor din Scheii Brașovului și Brașovului Vechi. Ilarian Ionescu-Galați, o legendă a baghetei din România, se va afla la pupitrul dirijoral și Florin Ionescu-Galați la vioară. Intrarea la acest eveniment va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Duminică, 2 decembrie, de la ora 18.00, Opera Brașov va aprinde luminițele de sărbători în cadrul unui spectacol susținut la Coresi Shopping Resort. Vor putea fi ascultate colinde românești și internaționale, dar și piese cu pagini din creația compozitorilor români. Intrarea este liberă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*