Stiri Brasov, Timp liber

Johann Strauss Ensemble revine la Brașov, în cadrul turneului „Vienna Magic – Christmas Edition”

Ansamblul Johann Strauss Ensemble va sărbători muzica clasică vieneză, pe data de 11 decembrie, la Teatrul „Sică Alexandrescu, în cadrul unui nou turneu național „Vienna Magic – Christmas Edition”.  

Pe 11 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov, va avea loc „Vienna Magic – Christman Edition”, un concert susținut de Johann Strauss Ensemble, ansamblul artistic din care fac parte unii dintre cei mai talentați muzicieni ai Austriei.

Programul muzical al concertului va cuprinde lucrări muzicale celebre care aparțin marilor compozitori Johann Strauss I și II, compoziții de Joseph Haydn, Ludwing van Beethoven, Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, dar și teme de Crăciun compuse de Johann Sebastian Bach.

Artiștii au adoptat stilul Stehgeiger, care se referă la dublul rol al concertmaestrului, el fiind, în același timp, și dirijor și solist, pentru a se apropia de farmecul muzical autentic straussian. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, între 100-150 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*