Imobiliare, Stiri Brasov

Apartamente noi în rate de la 550 euro pe lună timp de 7 ani

Maurer Imobiliare, dezvoltatorul imobiliar care a pus bazele cartierului Avantgarden3, un „oraș în interiorul orașului” Brașov, vine în întâmpinarea potențialilor clienți cu o modalitate de plată extrem de flexibilă și ușor de accesat.

Apartamentele din cadrul ansamblului rezidențial Avantgarden3 pot fi achiziționate prin plata unui avans minim de 9.000 de euro iar diferența se va achita în rate calcuate pe o perioadă de până la 7 ani direct la dezvoltatorul imobiliar. Rata lunară se calculează, astfel, în funcție de mărimea avansului achitat și perioada rămasă până la finalizarea imobilului care face obiectului acestei oferte (blocul B89 cu finalizare în iulie 2021).

Un prim avantaj al acestei modalități de plată ar fi eliminarea unei instituții bancare care să crediteze achiziția respectivă. Pentru categoria de clienți care simt o nesiguranța vis-a-vis de accesarea creditelor imobiliare (ipotecare sau Prima Casa), aceasta reprezintă o variantă de luat în considerare.

De asemenea, există și categoria de clienți care nu sunt eligibili pentru accesarea unui credit imobiliar din diverse considerente (imposibilitatea dovedirii veniturilor, praguri înaintate a vârstei sau neîntrunirea oricărei alte condiții de eligibilitate pe care băncile le impun solicitaților de credite). Plata în rate direct la dezvoltator elimină, așadar , și dezavantajele de acest tip întrucât singurul document care este solicitat cumpărătorilor la achiziția unui apartament este actul de identitate.

Prin urmare, vasta ofertă de apartamente, avantajele pe care le oferă traiul într-un cartier dezvoltat cu servicii complexe, apartenența la o comunitate formată din peste 4.000 de familii și această modalitate de plată la îndemna oricărui sunt elemente care stau la baza unei investiții inteligente.

Mai multe detalii se pot solicita la telefon: 0733343334.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*