Stiri Brasov, Turism

1 Decembrie în Poiana Brașov ajunge până la 475 de lei pe noapte

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni din Braşov s-au pregătit cu oferte variate pentru weekendul 30 noiembrie-1 decembrie.
La un hotel de 4 stele din Poiana Braşov, preţurile pornesc de la 475 lei/persoană pentru două nopţi şi includ printre altele prânz tradiţional românesc de 1 Decembrie şi acces nelimitat la piscină şi saună. În Braşov mai sunt câteva zeci de pensiuni cu locuri disponibile, preţurile pentru 2 nopţi fără mic dejun pornind de la 40 euro/camera.

La un hotel de 3 stele din Predeal, pachetul pentru 2 nopţi porneşte de la 700 lei camera, având incluse printre altele un prânz festiv de Ziua Naţională, foc de tabără, mâncare la ceaun, dansuri tradiţionale şi muzică live. La o pensiune de trei margarete din Moieciu de Sus, un pachet de 3 nopţi (29 noiembrie-2 decembrie) pentru 2 persoane cu pensiune completă costă cel puţin 1.200 lei. În caz că doriţi să petreceţi minivacanţa de 1 Decembrie la una dintre pensiunile de la Cheile Grădiştei, trebuie să ştiţi că o noapte de cazare aici porneşte de la 150 lei/camera cu mic dejun. Pentru cei care aleg să petreacă week-endul 30 noiembrie-2 decembrie la Fundata, preţurile pentru 2 nopţi de cazare cu demipensiune pornesc de la 320 lei/persoană.
La pensiunile din Bran, preţurile pentru minivacanţa de 1 Decembrie încep de la 80 lei/camera/noapte fără mic dejun şi ajung la 250 lei/cameră/noapte cu mic dejun.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*