Imobiliare, Stiri Brasov

Un fost consilier județean PDL vrea să construiască un hotel de zece etaje în parcul din Centrul Civic al Brașovului

Fostul consilier județean PDL Sorin Epure este interesat să construiască un hotel în Centrul Civic al Brașovului, pe o parte din parcul de lângă clădirea Direcției Generale a Finanțelor Publice, unde deține un teren de 1.500 de metri pătrați. Epure și-a evaluat terenul la 1,5 milioane de euro (1.000 de euro/mp), căutând un investitor cu care să se asocieze pentru construcția unui hotel de patru stele. „Investiția totală ar urma să fie de 8,5 milioane de euro, iar hotelul ar urma să aibă 150 de camera și 40 de locuri de parcare”, se arată într-un anunț pe care Epure îl promovează pe site-urile imobiliare de mai bine de zece ani. „Este un vis de-al meu de a construi un hotel acolo. Acum doi ani am vrut să iau un credit bancar pentru a demara construcția în regim propriu, dar băncile nu aveau deschiderea pe care o au acum spre finanțare. Acum o au, dar nu o mai am eu”, a declarant Epure, proprietarul agenției imobiliare Ascendent.

Acesta a precizat că poartă discuții în prezent cu un om de afaceri care ar fi interesat de business-ul amintit, „dar depinde de o vânzare”. De asemenea, Epure spune că are deja o înțelegere cu un lanț hotelier internațional „care este foarte interesat de locație”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

 1. Cum a primit acest fost consilier pdl, un partid de hoti cu primarul in frunte un asemenea teren.
  Da, cred ca l-a mosteint sau dat de partid
  Lasati zona aceea libera pt plimbatul copiilor,oamenilor in general. o zona de promenada dintre putinele care au mai ramas.
  Ca si celalalt bou de consilier cu cladirea bancii de langa, poate o sa fie deranjat si acest parvenit de zgomotul bisericii de duminica.
  Va dati seama ce distractie ar fi, camioane si santier din doua parti, Afi, mall in centrul orasului numai la noi se poate si aceasta fantoma de hotel. Sper sa nu il construiesti niciodata.

 2. Acolo merge un mic mall la cat spatiu este

 3. Eu as intreba eventual la DNA cum naiba a ajuns in posesia terenului acest fost consilier

 4. De retrocedare ati auzit ? zona de acolo era de case si gradini. imi amitesc bine.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*