Cultură, Stiri Brasov, Timp liber

Marea Unire și Magia Crăciunului, la Opera Brașov. Află ce spectacole sunt programate în luna decembrie

În luna decembrie, Opera din Brașov a pregătit o serie de spectacole, începând cu un concert dedicat Marii Uniri și terminând cu unul dedicat Crăciunului.

Pe 1 decembrie, de la ora 20.00, în Sala Teatrului „Sică Alexandrescu”, Opera Brașov organizează un concert dedicat Marii Uniri la care vor participa Orchestra Filarmonicii Brașov, corul și baletul operei, acompaniați de dirijorul Ilarion Ionescu din Galați. Intrarea la acest eveniment este liberă.

De asemenea, pe data de 2 decembrie 2018, ora 18.00, Orchestra de cameră a Operei Brașov va susține un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă în Coresi Shopping City Resort. Ca și la primul eveniment, participanții se pot bucura de intrare liberă.

Operetele lui J. Strauss vor putea fi văzute de la ora 18.30 în Sala Operei. În data de 7 decembrie va putea fi vizionată „Voievodul Țiganilor”, în timp ce pe 9 decembrie se va pune în scenă „Liliacul”. Prețul unui bilet este de 35 de lei, respectiv 25 de lei, pentru fiecare spectacol.

„Magia Crăciunului la operă” va putea fi urmărit din 14 până în 16 decembrie, de la ora 18.30, în Sala Operei. Printre invitați se numără Cristina Simionescu de la Opera Națională Română din Iași, italianul Massimiliano Drapello, Ad Libitum Voices, Dinu Iancu Sălăjanu, Ozana Barabancea, Maia Tudor, dar și Corul de Copii UNISON Seniorii și Corul UNISON Stars. Prețul biletelor este de 70 de lei, respectiv 50 de lei.

Programul spectacolelor din decembrie se încheie cu un concert de Crăciun, în data de 22 decembrie 2018, ora 19.00 în Sala Teatrului „Sică Alexandrescu”, susținut de soliștii, corul și baletul Operei Brașov și Orchestra Filarmonicii Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*