Stiri Brasov

Se circulă bară la bară pe marile bulevarde ale Brașovului. O distanță de nici un kilometru se parcurge, în medie, în 10 minute

Ținând cont că ninsorile nu au contenit încă de aseară, efectele încep să se facă resimțite. Astfel, deși Primăria Brașov susține că a scos 37 de utilaje de deszăpezire pe străzi, chiar și marile bulevarde sunt încă acoperite cu un strat consistent de zăpadă, astfel că au început să se producă blocaje în trafic.

Și după ora de vârf „oficială” traficul a rămas aglomerat, astfel că pe o serie de străzi s-au format coloane interminabile. Ținând cont că există blocaje, nici utilajele de deszăpezire nu mai pot acționa. În medie, o distanță de aproape un kilometru (de exemplu între două stații RAT de pe B-dul Saturn) se parcurge la această oră în aproximativ zece minute. Nici transportul în comun nu funcționează mai bine, din cauza blocajelor interminabile. Tocmai din cauza apariției acestor ambuteiaje, pe anumite străzi, cum ar fi de exemplu Dobrogeanu Gherea, circulția a fost oprită o perioadă de timp, astfel încât mașinile de la deszăpezire să își poată face treaba.

Prognoza meteo anunță ninsori abundente și pentru orele următoare, până aproximativ în jurul orei 15.00.

Nici pe drumurile din județ nu se ciruclă mai bine, ținând cont că din cauza ninsorii abundente o serie de mașini de mare tonaj au rămas blocate în trafic. În imaginile surprinse mai jos de către un cititor Biz Brașov se poate observa cât de greu a fost să răzbești prin traficul de pe DN 1 în această dimineață.

Deszăpezire cu pauză la orele de vârf, pe străzile Brașovului. Unde puteți suna pentru a solicita intervenția utilajelor

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*