Stiri Brasov

O firmă cu 4 angajați va câștiga peste 21 de milioane de euro, în următorii 4 ani, pentru a întreține drumurile din zona Brașovului

O firmă cu 4 angajați va primi 364 milioane de lei pentru a întreține drumurile naționale din mai multe zone ale țării, în următorii 4 ani, în urma unei licitații organizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Firma de construcții Teo Trans Consulting a primit contracte în valoare de 369,94 milioane de lei (79,3 milioane de euro), fără TVA, pentru lucrări de întreținere curentă pe timp de vară a drumurilor, în conformitate cu un anunț  publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

La Teo Trans Consulting acționarii sunt fratele și mama lui Theodor Răzvan Emil Teodorescu, un fost director al Direcției de Achiziții din cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, potrivit News.ro. Numărul maxim de angajați al acesteia a fost de 11, în anul 2013.

Firma cu sediul în București, care avea la sfârșitul anului trecut 4 angajați, a avut venituri totale înregistrate în anul 2017 de 22,9 milioane de lei (5 milioane de euro) și un profit de 815.743 de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor.

Durata acordului cadru este de 48 de luni, din momentul în care acesta a fost semnat de ambele părți. În contracte sunt vizate lucrări de întreținere și reparare a drumurilor, dar și instalare de bariere și indicatoare rutiere. Acestea nu vor putea fi subcontractate, potrivit anunțului publicat pe SEAP. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, iar tipul procedurii a fost cel de licitație deschisă.

Firma bucureșteană a încheiat cu DRDP Brașov un contract, care are o valoare totală de 98,77 milioane de lei, cu tot cu TVA, peste 21 de milioane de euro, și ar urma să se ocupe de reparațiile de pe șoselele din 6 județe.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Bai sunteti cu capul..pe ce lume traiti!!!

  2. Sunt cei “4 fantastici”?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*