Imobiliare, Stiri Brasov

Încă un dezvoltator imobiliar țintește Brașovul. De data aceasta, pe segmentul birourilor

Impact Developer & Contractor va demara în perioada imediat următoare un proiect rezidenţial în Constanţa şi ia în calcul construirea de birouri în oraşele secundare ale României, pentru a miza pe expansiunea puternică a acestora.

„În oraşele secundare o investiţie în birouri ar avea sens. Spre exemplu în Iaşi. În Bucureşti toate studiile arată o piaţă aglomerată, o chirie care stagnează şi preţuri la terenuri tot mai mari, ceea ce descurajează o astfel de investiţie“, a spus Bogdan Oşlobeanu, CEO-ul Impact. „Nu excludem noi dezvoltări în oraşe cu creşteri accelerate precum Timişoara, Iaşi, Braşov sau un altul nou la Constanţa“, a subliniat directorul.

În Constanţa dezvoltatorul vrea să construiască un proiect rezidenţial în patru etape, între 2018 şi 2023, cu un total de 660 de apartamente şi o valoare de 53,5 mil. euro.

„La Constanţa vom dezvolta rezidenţial, iar pe o parte a terenului va veni un retailer mare. Vom mai avea şi un liceu privat acolo. Constanţa are un potenţial cel puţin triplu decât am văzut până acum şi se va dezvolta pe office şi industrial“, a spus CEO-ul Impact.

Tot în Constanţa spaniolii de la Gran Via construiesc un nou proiect rezidenţial de peste 800 de apartamente, iar Global Vision a anunţat proiectul unui parc industrial de 200 mil. euro pe un teren de 100 de hectare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*