Economic, Stiri Brasov

Scripcaru vrea eliminarea ajutoarelor sociale pentru cei apți de muncă

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat în această seară, în cadrul evenimentului de premiere a firmelor brașovene cu o activitate remarcabilă pe parcursul anului trecut, că „dacă ar fi după mine, aș elimina plata ajutoarelor sociale pentru cei care au două mâini, două picioare și pot lucra”. „Aș deschide complet piața forței de muncă, astfel încât cine vrea să lucreze în România să vină aici, iar atunci se va vedea o concurență pe această piață”, a explicat Scripcaru. Acesta este primul primar al unui oraș mare care solicită eliminarea ajutoarelor pentru asistații sociali. „Alții nu vor acest lucru pentru că se gândesc că vor niște voturi singure în continuare”.

Acesta a mai precizat că Primăria Brașov este complet deschisă pentru proiectele învățământului dual, astfel încât pe viitor să se poată asigura forța de muncă pentru investitori. El a lăudat firmele prezente în top, „pentru că fără dumneavoastră, noi nu am face multe, iar dumneavăastră fără noi ați face mult mai mult”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Oare cine a primit votulde la asistatilor sociali din Noua, Lanii, Carierei. Cine tine piata de haine vechi din Brarolomeu si pentru ce , niscai voturi de la tigani…Ce vrea sa demontreze cu declaratii de genul. Sunt de acord cu stoparea asistatilor dar nu o va face pentru ca mai castiga ceva voturi. Apropos piata de haine vechi nu o inchide la cata evaziune fiscala se face acolo

  2. Traiasca Partidul

    Dupa 28 de ani , e vremea sa pricepem ca acestea sunt trucaje menite sa le amintească beneficiarilor de ajutoare sociale cine este “jupanul” adică pe cine trebuie sa voteze dacă mai vor pomana .Ia ghiciți cine se vor alinia cuminți la prima ora la secțiile de votare ? Pe cine vor vota ? Se va mai discuta de tăierea ajutoarelor pana la următoarele alegeri ?

  3. Aurelian Homocea

    Doi Gica contra ,ca sa nu zic mai mult. Dl Scripcaru nu a fost votat numai de asistati sociali sau de tigani .Are merite incontestabile in orasul Brasov si va iesi primar pana cand dansul nu va mai vrea. Ideal ar fi ca sa aiba si un consiliu municipal care sa vrea binele Brasovului.Si va iesi si fara asistati sociali apti de munca (voturile o sa vina si de la alte partide).Faptul ca Brasovul uimeste pe toti cei care ne viziteaza ii se datoreste lui Scripcaru,punct. Restul sunt prostii de-ale pesedistilor ,care timp de30 de an nu au avut un primar in toata tara sa faca numai un sfert ptr orasul lui ,cat a facut Scripcaru ptr Brasov.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*