Economic, Stiri Brasov

Retailerul online FashionUP se așteaptă la comenzi mari de la Brașov de Black Friday

Retailerul online FashionUP, unul dintre cei mai mari retaileri online de haine și accesorii din România, anunță o perioadă prelungită de Black Friday – 16-25 noiembrie, cu peste 100.000 de produse, care vor fi reduse cu până la 80% și vor avea prețuri de la 29 lei.

Retailer-ul estimează înregistrarea de comenzi în valoare de 10 milioane de lei pentru aceste zile. La fel ca în anii trecuți, FashionUP estimează că cele mai cumpărate categorii de produse vor fi rochiile și gecile, urmate de paltoane, pantofi cu toc, genți, echipament sportiv și îmbrăcăminte pentru copii.
Printre cele mai bune oferte de Black Friday în 2018 se numără 10.000 de produse cu preț unic de 69 lei, dar și item-uri de sezon, cu prețuri avantajoase, precum jachete de la 95 lei, pulovere de la 49 lei, ghete de la 119 lei sau rochii de la 69 lei. În plus, 4.000 de produse din secțiunea Casa vor fi disponibile la prețuri reduse cu până la 80%. Anul acesta, clienții FashionUP! au posibilitatea de a-și face un credit pe loc prin serviciul TBI Bank sau de a plăti în rate prin cardurile partenerilor Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, ING, Alpha Bank și BRD.  În ceea ce privește zonele din care vor fi plasate cele mai multe comenzi, retailer-ul estimează că majoritatea comenzilor vor veni din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov, în proporție de 80% din mediul urban. FashionUP! este prezent în România, Bulgaria, Ungaria și Italia. 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*