Stiri Brasov, Turism

FOTO VIDEO Brașovenii care i-au vândut Simonei Halep un hotel lansează un tur turistic al Brașovului. Au investit 200.000 de euro

Una din firmele antreprenorului Edomer Toth, care anul trecut i-a vândut Hotelul Drachenhaus din Poiana Brașov Simonei Halep, dar care administrează în continuare unitatea de cazare, a investit 200.000 de euro în achiziția a trei autobuze turistice (două cu etaje și unul fără) care să facă legătura între Brașov și cele mai importante obiective turistice din jurul orașului.

Turiștii vor avea ocazia de a face un tur profesionist pe ruta Brașov-Poiana Brașov-Cetatea Râșnov-Dino Park-Castelul Bran-Biserica Sânpetru-Biserica Hărman-Biserica fortificată Prejmer cu autobuze specializate, supraetajate. Cele două autobuze au 76 (cel etajat) și, respectiv, 38 de locuri.

„Autobuzele arată foarte bine, iar biletele se vor vinde online, dar și în puncte fixe, urmând să fie anunțate ulterior locațiile. Turul turistic va dura 5 ore. Grand Tour-ul pe care il oferim are următorul traseu: Brașov – Belvedere – Poiana Brașov – Râșnov – Bran – Sânpetru – Hărman – Prejmer – Brașov. Cinci ore în care turiștii vor vizita cele mai importante atracții din zonă. Autobuzele au clasificările de la Ministerul Turismului, cât și de la toate organele implicate pentru siguranța pasagerului. Investiția totală a fost de peste 200.000 de euro, iar biletul pentru turul complet de cinci ore va costa 25 de euro, iar excursiile vor începe în două săptămâni”, anunță organizatorii.

#transfercastel #bran #rasnov #sanpetru #harman #prejmer #poianabrasov #daytripbrasov

Publicată de Transfer Castel pe Luni, 12 Noiembrie 2018

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*