Economic, Stiri Brasov

FOTO Kronospan își lansează colecția Kronodesign în cadrul unor evenimente de tip „Puzzle”

Compania Kronospan a demarat seria de evenimente „Kronodesign Puzzle”. Într-un concept inovator, participanţii la evenimente sunt invitaţi să  descopere într-un mod interactiv și creativ produsele, decorurile și conceptele Kronodesign. Ei intră astfel în contact cu universul colecţiei globale Kronodesign 2018-2022, prin reinterpretarea în stil propriu a unor puzzle-uri 3D de mobilier şi identificarea elementelor lipsă ale acestora.

În cadrul fiecărui eveniment vor fi  prezentate 10 piese de mobilier realizate din plăci de PAL melaminat şi Slim Line, un produs nou al colecţiei Kronodesign, inspirate din arhitectura modernă. Evenimentele se desfăşoară în spații culturale de reper la nivel local.

Dr. Arh Biborka Bartha, Sales Ambassador Kronospan, alături de Silviu Aldea, de la Atelier MASS, Cluj Napoca (câştigătorul premiului I la concursul de Arhitectură și Design – Wood Reinvented organizat de Fundaţia Kronospan în anul 2017) şi de Mihnea Ghilduş, fondator Dizainăr, realizează în cadrul evenimentelor un tur ghidat al exponatelor, detaliind nu doar caracteristicile, dar şi utilitatea acestora în cadrul oricărui tip de locaţie sau reşedinţă.  Evenimentele se adresează de altfel producătorilor de mobilă, arhitecţilor, designerilor, ca şi studenţilor de la Facultăţile de Arhitectură.

„Prin Kronodesign Puzzle nu promovăm doar cele mai noi produse și decoruri din gama Kronodesign, dar şi calitatea şi utilitatea pe care produsele noastre, realizate inclusiv  la Braşov şi Sebeş, o aduc în industria mobilei, a arhitecturii şi a designului interior şi, prin ele, în casele românilor. Numele şi imaginea performanţei celor două comunităţi locale ajunge astfel de o manieră pozitivă, alături de Kronospan, în atenţia unui public relevant de la nivel naţional” a declarat dr. arh. Biborka Bartha, Sales Ambassador Kronospan.

Peste 120 de persoane din domeniu au participat în perioada 6-7 noiembrie la Cluj, la primul eveniment din seria Kronodesign Puzzle. În perioada următoare, evenimentele Kronodesign Puzzle vor continua la Iaşi (13-14 noiembrie), Timişoara (21-22 noiembrie) şi Bucureşti (27-28 noiembrie).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*