Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltare imobiliară în stil olandez, în cartierul Noua. La ce prețuri sunt oferite apartamentele

Dezvoltatorul imobiliar olandez HLM Invest a demarat construcția unui nou ansamblu rezidenațial pe strada Nucului, vizavi de vechile blocuri din cartierul Noua.

În conformitate cu informațiile existente pe site-ul de prezentare a proiectului, compania activează pe piața de imobiliare de peste 20 de ani, iar portofoliul HLM Invest inlcude o gamă largă de proiecte imobiliare realizate și vândute integral în Olanda. Planurile de dezvoltare a complexului „Nucului 40” includ construcția a trei blocuri. „Frumusețea orașului Brașov, împreună cu locația, unul dintre cartierele in care se respira aerul cel mai curat din România, au fost elementele cheie care au determinat extinderea proiectelor dezvoltatorului într-o piață nouă, precum cea din România. Parteneriatele dezvoltate pe plan local le vor oferi suport în realizarea proiectului, fiind parteneri caracterizati de seriozitate și pasiune pentru a dezvolta și a construi, partenerii care le împărtășesc ideile, perspectivele îndrăznețe și apreciază calitatea fara compromisuri. Punctul forte aș dezvoltatorului HLM Invest este oferit know-how-ul acumulat în cei 20 de ani de proiecte, dezvoltate cu succes”.

Autorizație valabilă 36 de luni

Recent, dezvoltatorul a obținut autorizația de construire pentru ultimele două blocuri, unul cu 4, iar celălalt cu 5 etaje, cu apartamente de 2 și 3 camere. Conform documentației de autorizare, durata maximă de finalizare a acestora este de 36 de luni. Prețurile pentru un apartmanet pleacă de la 42.900 de euro pentur un apartament de tip studio, ajunge la 57.000 – 60.000 de euro în cazul celor cu 2 camere și se apropie de 100.000 de euro pentru apartamentele cu 3 camere de tip penthouse, cu terase generoase.

Dezvoltatorul „Nucului 40” are în plan și realizarea unei curți retrase, cu o grădină și loc de joacă pentru copii. „Apartamentele sunt însorite în timpul zilei, deoarece întreg complexul se bucură de o eficiență luminoasă ridicată. Toate apartamentele au incluse în plan ferestre sau suprafețe vitrate ample”, spu reprezentanții dezvoltatorului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*