Economic, Stiri Brasov

Cea mai scumpă parcare din oraș a devenit cea de la Star – 8 lei pe oră

Compania Starcom Brașov, cea care operează cel mai bătrân mall al Brașovului – fostul magazin Universal, în prezent Star – administrează cea mai recentă și cea mai scumpă parcare din oraș.

„Am închiriat 52 de locuri de parcare de la municipalitate pentru a le oferi clienților noștri posibilitatea de a își parca mașinile atunci când vin la shopping. Acum suntem în curs de implementare a sistemului de parking și de plată, fiind o tehnologie cu totul nouă pentru Brașov, bazată pe înregistrarea prin cameră video a mașinii și a numărului acesteia”, ne-a declarant Bogdan Alexandru, directorul companiei.

Potrivit acestuia, prima jumătate de oră din perioada de parcare este gratuită, iar după acest interval se va aplica un tarif fracționat pe jumătate de oră. „Am stabilit să fie un tariff de 4 lei pe jumătatea de oră, tocmai pentru a-i face pe cei care își lasă mașinile aici toatăp ziua și pleacă la birouri sau pe Tâmpa să își caute alte locuri. De altfel, din cauza aceasta am și trecut la acest sistem, deoarece la 9.30 când se deschidea magazinul parcarea era plină, iar clienții nu mai aveau unde să parcheze, motiv pentru care pierdeam posibili cumpărători”, a conchis sursa citată.

Astfel, parcarea de la Star a devenit cea mai scumpă din oraș, până acum cel mai mare preț cerut fiind în parcarea de lângă Biserica Neagră, unde se plătește 5 lei pe oră.

Compania Starcom a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 16,36 milioane de lei și un profit de 1,14 milioane de lei. Firma este controlată de Alexandru Veron (34%), Elena Popescu (22%) și Minerva Mamina (11%), restul acțiunilor fiind împărțite între mai mulți angajați.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Nu este gratuita prima jumatate de ora. Dupa 22 min. a trebuit sa platesc 1 leu. O fi ultima jumate gratuita 🙂

  2. Azi am avut prima și ultima experienta neplacuta în parcarea de la star unde am achitat prin sms vezi confirmarea BVxxxxM e parcat pt. 60 min in Brasov pana la 10/07/2019 10:59. Cost 0.40+0.05EUR+TVA/SMS trimis. App Android….. și surpriza! Nu este valabila aceasta modalitate de plata răspund responsabilii parcării. Măcar dacă puneau un afiș la întrare cu singura modalitate de plata se face la tonomat. Niște țepari!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*