Economic, Stiri Brasov

Restaurantul de pe Tâmpa ar putea fi readus la viață de Copos și Aro Palace. Telecabina ar urma să își extindă programul pentru a face aprovizionarea și pentru a transporta clienții

Compania Aro Palace încearcă să readucă la viață Restaurantul Panoramic de pe Tâmpa, după ce mai multe încercări de vânzare a acestui obiectiv au eșuat în principal datorită accesului greoi. În aceste condiții, compania a început discuții cu conducerea Ana Teleferic, firmă deținută de omul de afaceri George Copos, pentru crearea unei societăți în care ambele părți să dețină cote egale, astfelk încât transportul cu telecabina să devină fluent, ceea ce ar duce la asigurarea unui flux de clienți pentru restaurant.

„În principiu, George Copos este de accord pentru crearea acestei companii”, ne-a declarant Mihai Fercală, președintele director al SIF Transilvania, societatea care controlează Aro Palace. „Ar fi nevoie ca telecabina să funcționeze mai mult timp, adică două ore înainte de deschiderea restaurantului, pentru a face aprovizionarea și pentru a transporta personalul, după care, după închidere, vor trebui transportați oamenii în Brașov, după ce vor face curățenie”, a explicat Fercală.

Restaurantul Panoramic a funcționat în ultima sa perioadă fiind aprovizionat care urca pe drumul forestier care pleacă din zona Răcădăului. După înăsprirea legislației în ceea ce ce provește accesul în zonele protejate, aprovizionarea ar fi trebuit să se facă cu căruțele, dar fosta conducere a societății Aro Palace a renunțat la idee, închizând restaurantul care a fost ani de zile un simbol al Brașovului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Cata RUSINE ! Activistii comunisti sunt noii capitalisti ; mamutul lui ion iliescu, aceasta Secatura numita fercala(uitati-va cum arata hotelul Capitol sau in ce hal e localul si toata zona de la “Cetate” !), l-a contactat pe groparul clubului Rapid , pentru ca nu se gasesc investitori brasoveni respectabili…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*