Stiri Brasov

Fostul candidat PSD la funcția de primar al Brașovului, Mihai David, investește într-un cămin studențesc privat

Ținând cont că Brașovul este un centru universitar care atrage studenți din mai multe județe ale țării, și afacerile cu închirieri de locuințe merge foarte bine. În schimb, anumiți oameni de afaceri au văzut oportunitate să investească în amenajarea de cămine studențești private, care să ofere condiții mult mai bune decât la stat și unde să nu existe fel de fel de constrângeri în privința repartizării camerelor, desigur însă, pe bani mai mulți.

Un astfel de cămin studențesc ar urma să fie construit pe strada Lungă nr. 115, în apropiere de Complexul Memorandumului. Investiția ar urma să fie derulată de către firma Bradeco SRL (Brașov Development Company SRL) ai cărei acționari sunt fostul candidat PSD la funcția de primar al Brașovului, Mihai David, și Simina Costan. În vederea derulării investiției, firma privată a obținut un certificat de urbanism, a cărui valabilitate este de 12 luni, timp în care societatea va trebui să obțină și celelalte avize necesare pentru autorizația de construire.

Cuplul Mihai David și Simina Costan mai este implicat într-un alt proiect major pentru Brașov, respectiv cel al Bepco, producător de energie termică în cogenerare, care livrează agent termic Serviciului Public Local de Termoficare Brașov. De asemenea, Mihai David a mai fost implicat în dosarul de cercetare al Direcției Naționale Anticorupție deschis pe numele primarului Brașovului, George Scripcaru. Procurorii au cercetat tocmai această asociere dintre firma Bepco și autoritățile locale pentru furnizarea energiei termice populației. Cei doi oameni de afaceri brașoveni mai controlează și dealer-ul auto Delcar.

Gigacaloria lui Mihai David i-a adus pe procurorii DNA la Scripcaru Prejudiciul este de 26 de milioane de lei

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Un grup de firme cu afaceri de zeci de milioane de euro vrea să construiască un cămin studențesc privat pe strada Iuliu Maniu - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*