Social, Stiri Brasov

Licitație record: 30.000 de lei, chiria pe an, pentru un loc de parcare în Răcădău

În această dimineață, Primăria a organizat ultima procedură de licitație în vederea reatribuirii locurilor de parcare de reședință. La licitație s-au prezentat locuitorii din cartierul Răcădău, o zonă destul de aglomerată, unde sunt destul de puține parcări în comparație cu cererea. Tocmai de aceea, doi vecini care au pus ochii pe același loc de parcare de lângă bloc au licitat la sânge și au ajuns la o sumă colosală pentru închirierea acestei parcări de pe strada Carpenului: 30.000 de lei pe an.

„A fost o licitaţie la care suma oferită a fost de 30.000 de lei. Practic, este vorba de un cuantum de 20 de ori mai mare decât cea mai mare sumă licitată la atribuirile de anul acesta, care era de 1.400 lei. Din acest moment, persoana care a oferit această sumă are la dispoziţie 30 de zile pentru a achita aceşti bani şi a ocupa locul de parcare în cauză”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea. Rămâne de văzut dacă brașoveanul care a oferit această sumă va și plăti suma sau doar a vrut să facă spectacol, în fața vecinilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*