Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul Coresi investește 10 milioane de euro în Satu Mare

Ceetrus România (fosta Immochan), dezvoltatorul zonei Coresi din cartierul brașovean Tractorul, a anunţat investiţii de zece milioane de euro în extinderea Aushopping Satu Mare cu o galerie comercială 9.000 de mp. 
Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus România investeşte 10 milioane de euro într-o galerie comercială de 9.000 de mp, de tip strip mall, în cadrul Aushopping din Satu Mare. Extinderea va duce creşte numărul de magazine de la 24, la 40. Lucrările de extindere a spațiului comercial vor fi încheiate în al treilea trimestru al anului 2019.

Compania a cumpărat anul trecut un teren de şapte hectarelipide de centrul comercial, cu 1,5 milioane de euro. Pe o suprafaţă de 10.000 de mp se realizează extensia centrului comercial, iar pe celelalte cinci hectare va demara lucările la un proiect rezidenţial.

Ne dorim ca acesta să nu fie doar un simplu centru comercial, ci mai degrabă un spațiu care aduce împreună comunitatea locală și care răspunde nevoilor cetățenilor și stilului lor de viață”, spune declarat Raluca Crișan, CEO Ceetrus România.

Noua extindere va avea cinci ancore principale : 1.450 mp dedicați comercializării articolelor și activităților sportive, o zonă home & deco de 2.000 mp, 1.000 mp rezervați activităților creative: librării, magazine de jucării, spații de relaxare și agrement, pentru adulți și copii, un amfiteatru și o scenă exterioare precum și un spațiu de expunere pentru artizani locali.

Zona de restauranate va avea 1.500 mp, un loc de joacă la interior și o terasă exterioară. O parcare de 1.370 de locuri va deservi noul proiect. Pe lângă aceste ancore, strip mall-ul va beneficia și de un cinema cu cinci săli de proiecție. Una dintre acestea va fi multifuncțională și va servi ca spațiu dedicat comunității locale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*