Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul Coresi, interesat de dezvoltarea unui proiect similar în Reșița. Primăria pune la dispoziție terenul

Consiliul Local din Reșita aprobat achiziționarea a 27 de hectare de teren de la compania TMK, aflată în faliment, plătind circa 2 milioane de euro, adică 8 euro pe metrul pătrat.

Primarul din Reșița, Ioan Popa, a declarat dorește să dezvolte un proiect de incluziune socială cu apartamente. Pentru o altă zonă, numită Triaj și Mociur – Turnate, primarul dorește să dezvolte un amplu proiect, inclusiv un funicular, dar și ecologizarea zăcămintelor de zgură cu fonduri UE, precum și un parc pentru conectarea cartierului Lunca Barzavei cu o zonă în care se va construi un mall, un parc acvatic și un loc de jogging.

Potrivit primarului, dezvoltatorul Ceetrus, fostul Immochan, este interesat, dar proiectul este într-un stadiu incipient.

După cum a spus primarul Popa, suntem în faza incipientă de a privi terenul și de a analiza dacă să începem un proiect în Resita și ce ar include. Nu avem încă un plan definit și este prea devreme să anunțăm un concept sau un posibil parteneriat cu primăria “, au declarat reprezentanții Ceetrus.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*