Stiri Brasov

Încep plățile pentru membrii secțiilor de votare de la referendum: 195 lei/zi pentru președinți și 95 lei/zi pentru ceilalți supraveghetori

Organizarea mult controversatului Referendum presupune și un efort din punct de vedere financiar. Pe lângă cheltuielile legate strict de organizarea Referendumului, de la bugetul de stat, vor fi suportate și costurile pentru plata președinților și membrilor secțiilor de votare.

Astfel, indemnizația fiecărui președinte, pentru cele cinci zile, în care intră și orele de instruire pentru referendum, este de 195 de lei/zi brut, în timp ce fiecare membru din secția de votare va primi câte 95 de lei/zi brut pentru trei zile. Suplimentar, pentru cele două zile în care s-a organizat efectiv scrutinul, persoanele care au stat în secțiile de votare pentru supravegherea activității au primit, câte 20 de lei, respectiv 10 lei/zi,drept alocației pentru hrană.

Începând de mâine, membrii secțiilor de votare din municipiul Brașov vor începe încasarea banilor. Plățile se vor face până duminică, incluvis, de la Primăria Brașov, intrarea dinspre parcul Nicolae Titulescu, la subsol. Indemnizaţia se va elibera personal, pe baza actului de identitate valabil şi în original.

Program plăţi:

Ziua Interval orar
Vineri 12.10.2018 14°°-19°°
Sâmbătă 13.10.2018 09°°-17°°
Duminică 14.10.2018 09°°-15°°

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*