Stiri Brasov

Compania Apa investește 18,75 milioane de lei pentru a introduce rețelele de apă și canal spre viitorul aeroport

Compania Apa Brașov a lansat o licitație publicată în vederea desemnării unui constructor care să realizeze o investiție de amploare în zona Ghimbav, în ceea ce privește introducerea rețelelor de apă și canal. Costul total al acestui proiect este estimat la suma de 18,75 milioane de lei, inclusiv TVA, și presupune realizarea acestor lucrări de rețelistică pe DJ 103 C, astfel încât să fie asigurate aceste utilități atât în incinta Parcului Industrial Brașov, aflat pe această șosea, cât și pentru viitorul aeroport de la Ghimbav.

Ofertele de la constructori sunt așteptate până în data de 14 noiembrie, cei care vor să se înscrie la procedura de licitație fiind obligați să depună și o garanție de participare de 157.000 de lei. O condiție imperios necesară impusă constructorilor este și de aceea de a avea proiecte similare executate în ultimii 5 ani. „Realizarea a cel puţin unei lucrări care să fi avut ca obiect realizarea de minimum 2 km de reţele de apă şi/sau de aducţiuni de apă la nivelul unui contract; Realizarea a cel puţin unei lucrări care să fi avut ca obiect realizarea de minimum 1,00 km de reţele de canalizare nivelul unui contract”, se precizează în anunțul de licitație.

Conform proiectului, noua rețea de canalizare, care va fi amenajată în această zonă, ar urma să se deverseze în colectorul Stupini – Feldioara, care este în curs de execuție. Lucrările de amenajare a noilor rețele ar urma să fie derulate pe o perioadă de 16 luni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Dar cu rețelele de apă și canal din Stupini ce se mai intampla?
    De peste 10 ani locuitorii din acest cartier al Brasovului sunt amagiti de catre Compania Apa Brasov.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*